mandag 8. november 2010

Første hyttetur

Tok over hytta på fredag. Utrolig moro å kunne dra på vår første hyttetur:-) Har vært der i helga og innredet de viktigste rommene. Noen småting gjenstår fra Laftekopaniet og underleverandørene før hytta er helt ferdig, men ikke noe vesentlig som gjør at vi ikke kan bruke hytta. De har fulgt oss opp bra til nå, så regner med at alt ordner seg.

Utrolig koselig og kunne ta de første turene også. Vi var kjent med området fra før, men overasket over hvor flott turterreng det er rett utenfor døra. Gleder oss allerede til neste helg:-)


8 kommentarer:

 1. Gratulerer - så flott det er blitt! Her har det vel også gått ganske raskt, ikke sant?
  Synes ikke det er lenge siden dere startet heller. Og ja er det ikke gøy og utrolig deilig å ha sin egen hytte å dra til? Vi storkoser oss på vår hytte og ønsker dere lykke til og mange flotte hytteopplevelser i årene som kommer!

  SvarSlett
 2. Hei Karibt!

  Hyggelig at du likte hytta. Vi mangler bare å få på plass noen gamle ting som gir hytta litt mer sjel. Er så heldig å ha tilgang til noen gamle treskir, kommoder, gyngestol og lignende som har tilhørt familiemedlemmer fra gammelt av:-)

  Mange synes det har gått raskt med hyttebyggingen, mens vi selv har vært utålmodige, he he! Vi har overnattet på hytta to ganger nå, og storkoser oss. Vi har ei lita datter og to hunder som også ser ut til å nyte hvert sekund. Du har helt rett i at det er deilig å ha noe eget å dra til. Har hatt en del turer på høyfjellshotell rundt om i forskjellige fjellheimer, men fikk aldri den roen vi har nå.

  SvarSlett
 3. Hytta ser kjempebra ut. Gleder meg allerede til nyttårsaften!!

  SvarSlett
 4. Hyggelig å høre Terje! Tror nyttårsaften kan bli skikkelig kos ja:-)

  SvarSlett
 5. Heisann

  Flott peis du har på hytta, vet du hva innsatsen heter og eventuell levrandør ?

  mvh helge

  SvarSlett
 6. Hei Hilde og Helge!

  Innsatsen er levert fra Nordpeis, og heter N36V. Vi kjøpte den av Gausdal Landhandleri på Gjøvik.

  SvarSlett
 7. Vi snublet helt tilfeldig over hyttebloggen deres. Ekstra morsomt siden vi faktisk var så heldige å få kikke på hytta deres mens den var under oppføring, fordi vi også var i ferd med å handle hytte hos Laftekompaniet :) Dere har fått ei virkelig flott hytte i et fantastisk landskap!

  Nå er det igjen to-tre uker til laftekassa vår kommer, og det kribler i magen av spenning! Hytta vår blir slettes ikke ulik deres, men noe mindre - 60 kvadratmeter. Den skal ligge øverst på Sisselrotkampen på Totenåsen med utsikt mot Hutjernet. Vi gleder oss!!!

  Vi har forresten også en hytteblogg, som dere jo kan kikke på hvis dere vil:http://hyttedrommen-totenaasen.blogspot.com/

  Mvh
  Inger-Marit Østby (også Øverskreiing :))

  SvarSlett
 8. Wow, så fin hytte dere har fått!
  Er det mulig å få vite hva dere måtte betale til Laftekompaniet? :)

  SvarSlett